Dieren zijn altijd heel belangrijk voor mij geweest. We hadden vroeger thuis ook van alles: hond, kippen, duiven, konijnen maar nooit een kat. Dat wilde mijn Moeder niet. Gelukkig dat ik later een partner had en heb die het wel wilde, maar dan wel een grote kat.Het grootste gedomesticeerde katten ras is de Maine Coon en die moest het worden. Na gezocht en gevonden te hebben deden broer Eagle en zus Flower hun intrede. Het begon toen te kriebelen om zelf ook een keer een nestje te hebben. Alles wat je daar voor moet doen, testen laten doen bij de a’s moeder zodat je heel veel nare dingen uit kunt sluiten, een cattery naam kiezen en aanvragen en daarna een goede kater zoeken. Dat was allemaal gelukt en toen wachten op de krolsheid van de dame. En eindelijk mocht ze dan naar haar vrijer.

 

Tommy "Driscoll" Fragile Love

 

Goede dekkingen gezien en dan is het wachten of je iets ziet, rustiger worden van de a’s mams, mss misselijk worden, rode tepeltjes krijgen. Na een paar weken, yes. Zwanger!! Na 9wkn zijn ze dan geboren, 3 katertjes en 1 poesje. Het A nest. Daarna nog vaker dit mooie gebeuren mee gemaakt. Helaas heb ik daar in 2010 mee moeten stoppen.

 

Gentle Beauty Fragile Love

 

Mijn laatste effen zwart witte meisje was niet voor 100% gezond en toen was het voor mij klaar. Castreren en hier blijven lopen tot dat haar tijd is gekomen en ik hoop dat dat nog heel lang op zich laat wachten. Dat was helaas het einde van Cattery Fragile Love.