Ik ben Wilma, woon al sinds 1991 samen met Frans en we wonen in De Betuwe. Dat ligt tussen Arnhem en Nijmegen.

We hebben veel ruimte in en om ons huis. Je vindt daar o.a. duiven (veel) en een vijver met  goudvissen. De meesten uit eigen kweek. Dat is de hobby van Frans.

Ik heb meer met Maltezers en Maine Coons. De 1ste coontjes waren een broer en zus die in 2003 bij ons zijn komen wonen. Er liep hier toen al een Europese korthaar genaamd Yoris en een langharige Duitse herder, onze Bonny, mijn grote lieve vriendin die ik na al die jaren nog heel erg mis.

Frans wilde, als er een raskat kwam graag de grootste!! Dan kom je uit bij de Maine Coon. Ik heb daar nestjes mee gehad. Helaas moest ik daar mee stoppen omdat mijn jongste poesje niet helemaal gezond was.

Nu wil ik jullie graag vertellen hoe mijn liefde voor de Maltezer is ontstaan. Die liefde is begonnen toen mijn dochter er mee thuiskwam, ik denk in 1994. Simba was zonder stamboom maar wel super lief.

Mijn Tosca is in 1997 hier komen wonen, gewoon voor de leuk en zij had wel een stamboom. Tosca is helaas niet zo oud geworden. In juli 2004 is zij tot mijn grote verdriet gestorven. Tosca was mijn alles mijn soul mate.

 

Na dit grote verdriet dacht ik nooit meer een Maltezer, maar dat is niet gelukt, gelukkig. In dat zelfde jaar is Silke hier komen wonen. Zij was een Sinterklaas cadeautje van mij aan mezelf.  Silke is het 1ste hondje waar ik puppies mee gekregen heb. Dit op aandringen van Frans.

Een beetje ervaring met katten en kittens had ik en toen Frans zei dat pupjes nog leuker waren dan katten en kittens heb ik naar hem geluisterd en ow jeetje, wat is dat leuk en verslavend. Het grote verschil is "een kitten is meteen een katje en een pupje moet echt nog een hondje worden". Silke heeft in 2006 haar 1ste nestje gehad. Zij kreeg een zoon en een dochter en in 2009 deed zij precies het zelfde. Uit dat nestje is Thirza hier gebleven. Ook zij mocht een keer mams worden.

Ondertussen is Thirza al 2x moeder geworden en ook van haar is hier een dochter gebleven.

Nadiyya is in 2012 geboren. Ik hoop nog heel veel plezier aan mijn meisjes te beleven en ook nog een keer pupjes van hen te mogen begroeten. Mocht dat niet lukken dan blijven ze hier lekker rondlopen tot  "hun tijd"  gekomen is.

 Ik hoop dat dat nog heel lang op zich laat wachten. Ik geniet van de meiden en zij hopelijk van mij.