Lucky Babe From Skey's Sunny

Wat was ik blij dat Nadiyya zwanger was. Mijn grootste wens was, dat wanneer er een meisje bij zou zitten, dat die mocht blijven. Frans was daar niet amused over. Er lopen al 4 en dat zou nummer 5 worden. Dat vond hij echt te veel worden. Na een zwangershap van 60 dagen beviel ze van een reutje en een ..... Yes een meisje. Het duurde een poosje maar toen ging Frans toch overstag omdat hij merkte dat het echt mijn grote wens was dat ze mocht blijven. Ik was en ben nog steeds heel blij dat ze toch mocht blijven.

Nadiyya was zo ontzettend blij met haar duo en stond en lag dag en nacht voor hen klaar. Het waren wel een paar luilakken. Ze deden heel veel slapen en tot bijna 4 weken zat er weinig beweging in maar toe kwamen ze dan ook goed los. Het duo kon heel leuk lief en aardig met elkaar spelen. Nadiyya deed mee en soms weleens een beetje te onstuimig. Dan hoefde ik maar te zeggen, zachtjes het zijn nog maar babies!! Dan keek ze heel geschrokken en deed dan weer heel zachtjes. Zo lief.

Er is nog niet zoveel meer te vertellen over Kaley. Die naam heb ik gekozen nadat ik de letters van haar stamboom naam had gehusseld en toen bij Kaley uit kwam. Haar naam betekent "Slank" en ik hoop dat zij die naam eer aan gaat doen. Het is nu een meisje van 13 weken ( 18-09-2016) en ze is heel lief. Luistert goed naar haar naam, wil graag spelen, lust alles maar niet veel, speelt graag met haar mams en met haar nichtje Linde. Het is genieten van dit mooie pupje wat al heel erg richting jong hondje gaat.

Kaley is een heel lief vrolijk hondje die zich zelf heel goed kan vermaken. Het was voor haar dan ook grote pret dat er sneeuw was om in te ravotten. Eerst keek ze wel heel beteuterd naar dat koude witte goedje onder haar pootjs. Dat duurde niet lang en toen was het rennen geblazen.

Kaley vind de dagelijkse borstel en kam sessie helemaal niet erg. Ze gaat altijd lekker bij mij op schoot liggen en gaat dan gewoon liggen dutten!! Soms is het een plaatje als we klaar zijnklaar zijn met het ritueel.

Gelukkig kwam er na de sneeuw  mooi voorjaars weer en daar was ze heel blij mee. Lekker buiten struinen is het liefste wat ze doet. Ze daagt dan graag de grotere hondjes uit om met haar te rennen. Vaak hebben die geen zin en dan vermaakt ze zich zelf. Soms doet ze dan dingen die niet mogen maar toch een mooie foto oplevert.