Midnight Nadiyya From Skey's Sunny

Wat was ik blij met Thirza haar 2e zwangerschap. Zorgen maakte ik me wel omdat ze zo misselijk was en niet wilde eten. Ze is maar heel weinig aangekomen en groot was dan ook mijn verbazing dat ze 4 pups op de wereld zette. Het waren 3 reutjes en 1 teefje. Toen begon mijn dilemma.  Ik wilde heel graag een pupje houden van Thirza en daar ook niet meer te lang mee wachten. Nu had ze een meisje en wie kon mij zeggen dat ze nog een keer zwanger zou worden en dat er dan weer een teefje bij zou zitten. Echt heel lang zitten dimdammen, ja of nee. Het werd dan toch ja. En wat ben ik blij dat ik die beslissing heb genomen. Thirza is heel lief maar Nadiyya is lief met pit en minder onderdanig dan haar moeder. Super blij ben ik met haar.

Wat was het leuk om 4 pups voorspoedig te zien opgroeien en met elkaar ravotten. Het was een heel verschil bij de voorgaande nestjes. Ten eerste waren het er geen 2 maar 4 maar ook 3 reutjes en 1 teefje dat ging er soms hard aan toe. Ze hebben wat "gegromd" en "gevochten" tegen en met elkaar. Eerst zeg maar "vechten" en dan neus aan neus of kont aan kont gaan liggen slapen. Het was genieten en het leuke was dat het enige meisje heel vaak de aanzetster was tot een partijtje, pak me dan als je kan.

Ook met Nadiyya hoop ik ooit een nestje te krijgen en daarvoor moest zij ook naar show om iig 3x een ZG te halen. Zij vindt het, in tegenstelling tot haar moeder, wel leuk op show. Ze deed/doet het ook nog eens heel aardig. Ze werd soms 3e of 2e ook 1ste is gebeurd. De laatste show werd ze 2e omdat haar vacht niet lang genoeg was. We waren de week ervoor naar een trim cursus geweest om de kapotte haren eraf te knippen.Ze heeft hele fijne haren en die breken af wanneer ze met haar moeder, nog steeds, stoeit. De keurmeester vond haar heel mooi en als de vacht lang was geweest was ze ........................... Jammer, maar ik ben heel trots op haar en het is heel leuk om van anderen te horen dat het hondje, wat ik heel mooi vindt, dat ook vlg hen zo is!!

We gaan geregeld met de caravan weg en dat vinden ze allemaal leuk. De 1ste keer dat Nadiyya erbij was hadden we nog geen net als afscherming en was ik haar steeds kwijt en moest ik haar weer zoeken. Zonder roepen gaat dat natuurlijk niet. Mensen van de overkant zeiden toen, er zijn 3 hondjes en we kennen maar 1 naam, NADIYYA!!!!. Ze was toen nog maar een pup, het gaat nu beter, maar we zijn blij met het net. Andere honden kunnen er niet in, fijn wanneer er 1tje loops is en de dames kunnen er niet uit. Ik hoop dan ook dat we nog vaak met elkaar vakantie gaan houden en dat de dieren er met ons van genieten. Mijn grootste wens is dat ze zwanger mag worden en dan er dan gezonde mooie pups geboren worden met heel mss een teefje voor mij zodat er hier 4 generatie wonen. Of dat gaat lukken?? Ik ben bang van niet omdat de heer des huizes vindt dat er hier genoeg dieren zijn. Snik!!

Heel blij kan ik vertellen dat Nadiyya 19-06-2016 is bevallen van 2 pupjes en dat het meisje Lucky Babe hier mag blijven. Mijn grote wens wordt waarheid.