Brilliant Thirza from Skey's Sunny.

 

Het was alweer een paar jaar geleden dat  er pupjes in huis waren en nu was Silke dan toch weer zwanger!! In haar 1ste nestje was er een teefje bij en ik hoopte dat het nu ook zo zou zijn. De vorige keer mocht ik het teefje niet houden en nu zou het wel mogen. Wat was ik blij dat Silke weer een zoon en een dochter kreeg. Thirza werd haar naam en ik was en ben nog steeds heel blij met haar.

 

 

Thirza is een heel lief zachtaardig hondje, een beetje onderdanig en dat laat ze zien door altijd op haar rug te rollen als ze aan gehaald wil worden. Zij is in tegenstelling tot haar moeder altijd bereid om zich te laten aaien en op te pakken. Waar Thirza een gruwelijke hekel aan had was om naar show te gaan. Helemaal nerveus en gespannen was ze dan. Mooi staan, echt niet, staartje omhoog, zeker weten van niet, mooi aan het lijntje lopen dus ook niet. Ze trok dan de rug op en had geen rechte lijn. Ze heeft het 3x moeten ondergaan. Ik wilde met haar ook graag een keer pupjes hebben en dan gebruik maken van de pup bemiddeling. Daarvoor moest ze 3x minimaal een ZG halen en dat is haar gelukt.

 

 

En Thirza is mama geworden. Ze was heel misselijk en groeide bijna niks. Toch kreeg ze een paar prachtige meisjes in haar 1ste nestje. Het was zo genieten want Thirza is een fantastiche moeder. Silke deed het goed maar Thirza was anders, ze verzorgde haar kinderen uitstekend en toen ze groter werden werd ze zelf een soort van pup zo speelde ze met de kleintjes. Het deed me pijn dat ze gingen verhuizen en Thirza is daar ziek van geweest. Ze heeft dagen lopen zoeken . Gelukkig kregen de pups gouden mandjes. Ze is nog een keer zwanger geweest en kreeg toen 3 reutjes en 1 teefje. Het meisje is hier gebleven. Nadiyya is haar naam. Moeder en dochter spelen nog steeds heel graag samen. Ik hoop dat Thirza nog een keer zwanger mag worden. Dat zou voor haar weer heel erg genieten zijn en voor mij natuurlijk ook.