Op 09-04-2017 gingen we voor de 1ste keer naar een show, naar de Clubmatch Dag van de Maltezervereniging. Dat we een beker zouden halen kwam niet in me op omdat ik dacht dat ze, alleen in mijn ogen een mooi hondje is. In de Jeugdklas waren 6 kandidaten, veel concurentie!! We hadden geoefend om aan een riempje te lopen maar veel zin om te laten zien dat ze dat kon had de dame niet. Dat was een beetje jammer want nu werd ze 2e. 

Ze kreeg een heel mooi keurrapport van  Mevrouw A. Roskam van Bergen.

Dit was de 2e keer dat Kaley naar een show ging en weer was het bij de dag van de  Malterzer Club Matchdag. Meteen bij binnenkomst zagen we een heel mooi hondje en zei ik tegen Kaley, daar kun jij niet tegenop schatje. Gelijk kreeg ik, want hij werd de winnaar van de dag en dat is met recht een terechte winnaar. Wat een mooi manneke.

Kaley was niet echt onder de indruk van alles om haar heen en liep frank en vrij haar rondjes. Zij werd dan ook 1ste in haar groepje. Ik ben heel trots op mijn lieverdje. Voor haar geen titel maar wie weet doet ze dat ooit en laat een ieder versteld staan en lukt het haar toch!! Zo niet, maakt voor mij niet uit, ik ben heel trots op haar, voor mij is ze een beauty en vooral??? Super lief. Zij kreeg, net als haar nichtje Linde, een heel mooi keurrapport van Mevrouw T. Pillemont-Heijden. We gaan tzt op naar een volgende uitdaging.

Kaley vond het wel heel gezellig dat haar nichtje Linde er ook was.