End of Era Zoraya From Skey's Sunny

 

Wat een vreugde toen Nadiyya op 29 augustus 2021 twee teefjes ter wereld bracht. Het waren kleine frummeltjes maar met onze hulp dachten we ze er wel door te krijgen. Het ging niet van zelf en helaas mocht het kleinste ukje maar heel kort bij ons blijven. Tot verdriet van Nadiyya maar ook van ons. Gelukkig was ze wel  heel blij met het meisje wat het wel goed ging doen. Na een moeizame start ging het met Zoraya voorspoedig.

Wat zijn we blij met deze boef. Ze is ondeugend, heeft oren waar van ze de functie nog niet heeft ontdekt maar we doen ons best om haar dat te doen begrijpen. Ze wil ook graag met de grote meiden spelen en dan is het mooiste spelletje om te proberen het elastiekje wat boven op de koppies zit er uit te trekken. Dit tot ongenoegen van de dames. Het dagelijkse borstelen is ze al aan gewend alleen mooi in de show houding staan wil nog niet zo lukken maar ook dat blijven we oefenen.

Ja hoor we zijn een soort van tevreden.

Ja en toen was de 15e mei daar en moesten we laten zien wat we konden. Wat heel jammer was is dat er zo weinig show hondjes waren. Zoraya was de enige in haar groep en daardoor werd ze met een heel mooi keurrapport nummer 1!! Tot mijn grote verbazing ging ze netjes lopen aan het show riempje en ook in de houding staan was best acceptabel. Veel lovende woorden van de keurmeester. We gaan nog wel een keer ergens showen en hopelijk zijn er dan meer dametjes in haar groep.

Vrouwtje is best trots op haar draakje. xxx

Na het showen was het tijd voor de gezelligheidsmiddag. Veel liefhebbers met hun hondjes die ook mochten lopen en een mooi keurrapport kregen. Het was een heel gezellig feestje en omdat er veel hondjes waren werd het een latertje want ja de tombola moest ook nog gedaan worden. Er klonken alleen maar vreugde kreetjes wanneer er weer iemand een leuke prijs had gewonnen. Ook ik was 1 van de gelukkigen. Ik ging naar huis met een mooie mandje in mijn geliefde kleur roze!! Hoe kan het ook anders als je alleen maar meisjes heb, ha ha.

Zoraya was dan ook heel blij dat ze in de buggy mocht liggen en uitrusten na een dag vol nieuwe indrukken. Ze heeft het heel goed gedaan en we gaan vast nog een keer een show doen en wat heel zeker is??? Bij de volgende show van onze MVN zijn wij weer van de partij. Zo leuk om alle lieve bekenden weer te zien.